Rólunk

Az OPTIKBRAND-nél büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk igazán különleges ízlésvilágunkkal a legkülönfélébb választékot biztosítani és kiemelt minőségű szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak.

INSPIRÁCIÓ A MI SPECIALITÁSUNK,
szenvedélyünk pedig a divat. Nagyon szeretjük a tudatosságot. 

Minden nap követjük a világ trendjeit, mindig keressük a legérdekesebb szemüvegeket, napszemüvegeket és azonnal elhozzuk, hogy válogathass és megtaláld a számodra kedves terméket.

Célunk, hogy vásárlóink bizalmát és elégedettségét érezzük. 
Tudjuk, hogy ez azt jelenti, hogy a versenyképes árképzés, az őszinte, megbízható ügyfélszolgálat és a vásárlói élmény ugyan olyan fontos, mint az, hogy termékeink, a legnagyobb divatmárkák legfrissebb szemüveg kollekciói kizárólag eredeti, 2 év minőségi garanciával forgalmazott szemüvegek.

Az évek során elért sikereinket a vevőink iránti hűséges elkötelezettségünk okozza. 
Akár első ízben vásárolsz nálunk, akár visszatérő vásárló vagy, célunk, hogy a vásárlási élményt a lehető legegyszerűbbé, megbízhatóbbá és szórakoztatóvá tegyük. Fontosnak tartjuk, hogy kényelmes és magabiztos legyen az Optikbrand-nél való vásárlás. 

Akkor vagyunk a legboldogabbak, ha elégedett vagy velünk, és ha megosztod velünk elégedettségedet, hálásan köszönjük. Amennyiben észrevételed vagy éppen javaslatod van, akkor se várakozz, szívesen várjuk, hiszen akkor válunk igazán elégedetté mindannyian, ha a Te elvárásaid és a Mi szenvedélyünk összhangot alkotnak.

Ha kérdésed, vagy észrevételed van,  vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-16 óráig telefonon (+36 30 173 0766), vagy e-mailben (info@optikbrand.hu) elérhető. 

Kattints és csatlakozz hozzánk most!

OPTIKBRAND lelkes csapata